Tučńák
Anotace: naučná,pro malé děti
V Antarktidě,tam je zima,
tučńákům však je tu prima.
Dáte-li mu rybičku,
zazpívá vám písničku.
Však s velikou oblibou,
potápí se za rybou.
Umí dobře plavat znak,
nosí černobílý frak.
Z peříček je ušitý
a na míru ulitý.
Křídlá má a nelétá,
je to pěkný popleta.
Přečteno 642x
Tipy 2
Poslední tipující: Ormissia, Donne
Komentáře (0)