Slůně stůně
Anotace: básnička pro malé děti
Naše slůně stále stůně,
zítra půjde k lékaři.
Snad se panu doktorovi,
uzdravit ho podaří.
Milý pane,sotva vstane,
už ho bříško rozbolí.
Naříká a nechce papat
nechodí i do školy.
Doktor bříško zrentgenoval,
diagnózu stanovil.
Známou bonbónkovou nemoc
u slůněte objevil.
Pak pan doktor dal slůněti
velikánskou osvětu.
A od zítřka musí držet
bonbónkovou dietu.
Přečteno 1273x
Tipy 4
Poslední tipující: Básník Karel, Ormissia, roztoč_v_mé_hlavě
Komentáře (0)