Co už všechno umím
Anotace: báseń o štěstí,dětském světě
Umím číst a umím psát,
umím se i krásně smát.
Umím slunce namalovat,
umím se i slušně chovat.
Umím mámu rozesmát,
lásku dávat,lásku brát.
A umím si jen tak snít,
poskakovat,šťastná být.
Umím na svět hledět jen,
umím říkat:Dobrý den.
Umím spoustu dalších věcí,
na světě je krásně přeci.
Přečteno 1140x
Tipy 5
Poslední tipující: Mische, vodnař, VEDz RVAHEs, Jenda P.
Komentáře (5)
Komentujících (4)