Papírové město
Anotace: Báseň o smyšleném městě :)
V malém městě papírovém
kráčí sešit s deníkem
co jest velkým řečníkem
kdo žije ve městě takovém ?
Co všechno je z papíru ?
Bílé domy nebo stromky
luční kvítí taky zvonky
letící ptáci s houfem netopýrů
Nemají oheň ani vodu
město mohlo by zaniknout
kdo by stačil uniknout
stál by u nového zrodu
Přečteno 983x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (2)