Anotace: ...
Medvěd, co měl velkou rýmu
neodolal svému splínu
tak si jenom stěžoval
že už neví, jak žít dál.
Doktora mu povolali
lásku mu naordinovali
a když dostal, to co měl
s radostí si odfuněl
kde, kde je ten doktor, pane doktore já chci takýý .
Moc hezká básnička
20.12.2016 17:16:02 | klaun