Království zla
V království zla nekvetou růže
a nikdo kytkám nepomůže.
Neroste tráva, nepějí ptáci
a není tam čas na legraci.
Dobro však bývá mocnější,
slunce na nebi silnější.
Rozzáří den, rozkvetou květy
a po obloze ptáci letí.
Na trávě si hrají děti
a smíchu všude víc než smetí.