zoo
Při prohlidce zoo,pavilon opic jooo...ten opicak visi tam,jak prádlo na šňůře...nekouká vesele,žije ve své kultuře...zato paní opice,má prochazejici rada...když se k nim otočí, ukáže jim záda...vedle je však živo u kolegu medvědů válejí se po sněhu jezdí si po ledu ten jejich kožich je ale príma heboucky mekoucky není v něm zima...to opodál na vetvi cosi leze,tech par centimetru za den a pak vleze je to lenoch lenochod kam by spechal ve vetvich si lebedi proc by behal...o kousek dal tuleni se tuli neznaji vic nez tuli tuli...
Přečteno 597x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)