Sova
Paní sova na větvičce,
s novými brýlemi na hlavičce,
rozhlíží se po kraji,
zdali si děti nehrají,
na paloučku u jedličky,
aby jim nabídla své službičky.
Knih má doma na tisíce,
možná i o trochu více,
tak ať se děti přijdou podívat,
kolik moudrosti jim může dát,
aby jejich malé hlavičky,
zářily moudrem jak lucerničky.
Komentáře (2)
Komentujících (2)