Palouk
Na paloučku za rybníkem,
hádá se brouček se střevlíkem,
kdo má krovky blyštivé,
ve sluníčku zářivé.
Nebýt ptáčka nad paloučkem,
jež upustil sousto nad malým broučkem
a které se mu na krovku umístilo,
tak možná vyhrál první místo.
Komentáře (0)