Moje hračky
Anotace: Vžycky jme si rádi hráli...
PANENKA
Máš nějaké kamarádky?
Já mám svoji panenku.
Hrajeme si na pohádky,
je to prima, holenku.
Spoustu krásných šatů máme,
co sluší jen princezně,
Pořád si je převlékáme,
vypadáme nádherně.
Máme plné šperkovnice,
moc rády se zdobíme
a hledáme krásné prince,
na které si myslíme.
Komentáře (0)