Anotace: Pro moje mláďata. Je k tomu i melodie ale tu vám tady nemůžu pustit :)
S večerem slunce šlo spát.
Teď vaše peřinka bude vás hřát.
Nemusíte se bát tmy.
Jsem tu s vámi, budu hlídat vám sny.
*
Pohádky ožívají.
Skřítkové se chichotají.
Víly nesou hvězdný prach,
kouzlem mizí každičký strach.
*
Až připluje loď, po nebi k vám,
na tváře oběma polibek dám.
Hrajte si teď v zemi pohádkové,
na kouzelné planetě snové.
*
Dobrou noc, popřeji vám.
Ať na světě není nikdo sám.
Ať mě v zítřejší ranní záři,
vzbudíte s úsměvem na tváři :)