zima bez sněhu
Všechny vločky roztaly
dětské oči pláčou
Roztál i náš kamarád
s jeho kamarádkou
Nemají nosiky ani knoflíky
odešly do sněhulačiho nebe
Alespoň jim není zima
a mráz je nezebe
Přečteno 526x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)