medvědi(spáči velcí)
Anotace: Medvědi(spáči velcí)
O čem sní medvědi
přeci o plném bříšku
O kilach ryb a sladkem mediku
Že se napucnou
a pak si dlouhý spánek dají
Ty se ale mají
jak se krásně vyspinkaji
Ani chlupatý kožíšek jim nepomůže
když je zima a spinkani je zmůže
Přečteno 434x
Tipy 2
Poslední tipující: Lighter, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)