odměna
Až z postýlky vyskočim
do koupelny zajdu
v kelímku svůj kartáček vždy najdu
Na kartáček trochu pasty
zazubim se do čištění se dám
Ať mám krásné zoubky
a maminka ze mě radost má
Jaký jsem šikula pak odměnu dostanu
lizatko nebo bonbonky
Nejlíp chutnají ty za odměnu
co jsou od mamky
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)