Autíčko
Anotace: Dětská báseň od písmene A
Jede autíčko z kopečka
brzdí,ale nemá kolečka
auto teď hodně lomozí
bum a neikoho už nepovozí
Kdo to auto opraví ?
a vrátí mu zdraví
Ano, tatínek a trochu nářadí
co s autíčkem si poradí
Jede autíčko do kopečka
ženou ho zlatá kolečka
už vidím jak se blíží
a vrch zdolá bez potíží
Komentáře (0)