Babička
Anotace: dětská báseň od písmene B
Ta naše babička,
jíž sedá staří na líčka
se srdcem ze zlata
a vlas jak bílá vata
Ta naše babička
natrhala čerstvá jablíčka
jenž rozdá mezi vnoučata
proto , že má srdce ze zlata
Babička se srdcem na dlani
chodívá s dětmi po pláni
tu ukazuje kvítek na pasece
a každou chvíli radují se přece
Přečteno 551x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Ally
Komentáře (1)
Komentujících (1)