Dárek
Anotace: dětská báseň od písmene D
Dostal jsem dárek s mašlí
co překvapení hezky krášlí
k Vánocům zavážu balíček
jenž malý je jako malíček
a sotva byste ho našli
Dárek mi velkou radost udělá
ačkoliv ho sotva Andulka uviděla
co skrývá se pod stuhou
pečlivě zavázaný jen tvojí zásluhou
a jako růže v parku se zarděla
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Ally
Komentáře (2)
Komentujících (2)