Lesní zpráva
Roznesla se lesem zpráva
pod modřínem ,ve stínu
pěnkava se dneska vdává
a kdo mohl přišel na hostinu
Svatba to byla náramná
celý les nazdoben od rána
z něj line se vůně omamná
pěnkava je za holobouka provdána
Hudba ozývá se z daleka
dudek na dudy zahrát směl
až všechny ptáčky vyleká
i přesto velký úspěch měl
Přečteno 490x
Tipy 3
Poslední tipující: Donne
Komentáře (4)
Komentujících (2)