Vracím se domů
do hlubokých lesů se skrytými rašeliništěmi, kde se můžeš utopit
do podmáčených údolí
kde jehlicnany obklopují cestu
kde je mlha
a snáší se na osadu
A pak vidím, jak z malého hostince jde pára ventilací ven
malá lampa svítí u vstupu
lidé koukají uvnitř na zápas
není čas zastavit
vracím se do domu svého dětství
jdu do hlubokých houštin
do své mysli, která dávno není mou