Zasviť ty slunko zlaté
Zasviť ty slunko zlaté
chudým sedlákům do pole
aby dozrálo jim obilí,
k čerstvému chlebu na stole
Zasviť ty slunko zlaté
zdejším sklářům do šamotu
aby výheň nikdy nevychladla
a mohli zpracovat tvárnou hmotu
Zasviť ty slunko zlaté
na ten měsíček bílý
aby jeho stříbrné nožičky
kolem našeho domu chodily
Přečteno 485x
Tipy 5
Poslední tipující: Ally, Anděl, vlnka, šerý, Now
Komentáře (3)
Komentujících (3)