Nějaký drsňák, ten kohout. Ale na druhé straně obdivuji, že staletí v jejich hierarchii není žádná změna. Jejich pudy si jedou pragmaticky stále bez změn. Asi prevencí pro pořádek. Poučili se u lidí. To by tak scházelo, aby si taky hrabali pod sebe, jak a kolik chtějí. A to se řekne slepice...
Jsem příběhem nějak nadšený. Asi budu vousatým dítětem.
10.06.2019 17:14:47 | šerý