Ptáček v bouři
Anotace: o ptáčkovi před bouřkou
Před bouřkou a deštěm
zmizel ptáček v křoví
aby ochránil svá křidélka
kde ho hledat, nepoví
Nebe s šedivým vousem
odkud začaly burácet hromy
blesky švihají ostrým kordem
nad lesy, nad domy
Po bouři a dešti
zmizel ptáček na stromu
jako každý z nás,
když pospíchá domů
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)