Čáp a mlha
Zmizel v bílé kaši
čáp,jenž letí z daleka
mlha pryč ho odnáší
oba jsou jak od mléka
Čáp se v rákosí
postavil na nohy jako chůdy
s žábou na kameni klábosí
jak zabloudil a neví kudy
Čáp mluvil dlouho do noci
žába naslouchá jeho povídání
přemýšlí,jak mohla by pomoci
aby nespolkl jí ke snídani
Nečekal opeřenec do rána
rozevřel zobák,klapy,klap
,,malá jsi na velikého pána ''
povídá si sám pro sebe čáp
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (2)