hrášek
Sluníčko se schovalo za mráček
v záhonku dozrává hrášek
slaďoučký dobroučký chuťñoučký
k utrhnutí přímo do pusinky
chutná polívčička z něho uvařená
od koho no od nejhodnejší maminky
zelené kuličky co tak šmakují
dobrůtečky z nich se pak sami dělají
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)