Žito,žito,žito
Žito,žito,žito
je mi tě líto
obrátíš se v prach
ne nemusíš mít strach
od deště budeš zalito
Žito,žito,žito
od strojů budeš pobito
sotva vyjedou do lánu
kosit začnou po ránu
kdo z vás poví to ?
Žito,žito,žito
do mouky budeš použito
umele tě starý mlýnek
však vyrosteš ze semínek
pro letošek máš dožito
Komentáře (0)