Červánky
Červánky od sluníčka,
studem mají rudá líčka
když obloha rdí se,
měsíc bledý diví se
Nepočkal ani do tmy
kdy chtěl vyprávět mi
Příběh o jednom červánku,
když den měl na kahánku
V domě svíčka hoří
slunce už kdesi táboří
Maminka vypráví svým dětem,
jak červánky chodily světem
Přečteno 515x
Tipy 3
Poslední tipující: Vesnodomka58
Komentáře (2)
Komentujících (2)