Kam čert nemůže
Kam čert nemůže,
tam bábu nastrčí
ta ho vždy přemůže
venku před chatrčí
Vzal bábu na záda
aby odnesl jí do pekla
ach jaká to zrada?
ani mu vše neřekla
Kam čert nemůže
bábou hned vyřeší
chtěla by ho za muže
až pokvete zjara ořeší
Bába koláče by pekla
maso v hlubokém kotli vaří
všichni čerti toho pekla
obdaření jsou zlatou svatozáří
Přečteno 549x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)