Chudobky
Tisíce bledých očí
kouká trávou zelenou
jedna chudobka se točí
jak mráčky se ženou
Nerad bych milé chudobky,
po vás chtěl šlapat
vyrostli jste jako hrobky
když večer hořel západ
Viděli jsme sedm krás
jak sluníčka na pasece
aby těšit mohla nás,
když ležíme na dece
Chudobko ty krásko chudá
v zimě nemáš stání
stejně jako růže rudá
kvést budeš do skonání
Komentáře (0)