Návštěva z pekla
Anotace: dnešní čertovské oslavy :)
Tisíc čertů přišlo z pekla
dětem tečou potoky slziček
i malá Stázka se jich lekla
všechny mají mlsný jazýček
Hlaholí čerti,řetězi,vidlemi
však andělé nesou zvěst,
všechny děti zde,na zemi
hodné jsou z vesnic a měst
Čert zpátky do pekla spěchá
prázdný pytel s sebou si vleče
děti v pokojíčku letos nechá
žádné z nich v kotli neupeče
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: ARNOKULT, Donne, Emily Říhová, Psavec, mkinka
Komentáře (0)