Třídíme odpad
Anotace: Poučná básnička jak třídit odpadky
Sbírka:
Duhový vínek
Snad každé z dětí,
ví kam patří smetí
Tak všechny věci skleněné
spolknou popelnice zelené
Potom,co vyhodíme plasty
do popelnice, jak včelí plásty
Přebytečné výrobky z papíru
mají modrou popelnici na míru
Kam ale dát odpad směsný?
do popelnice, jak čert děsný
Přečteno 408x
Tipy 5
Poslední tipující: takova, Marten, mkinka, rybka
Komentáře (4)
Komentujících (3)