Mýdlové bubliny
Když se koupají děti
tvoří bubliny z mýdla
jedna za druhou letí
jako měly by křídla
Však bublina hned puká
sotva na povrch sedne
dík umu malého kluka
nezůstane u jedné
Pak bublin plnou vanu
děti z mýdla vyrobí
dokud nepřeteče hranu
pěnou koupelnu vyzdobí
Přečteno 354x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, zdenka, Iva Husárková, Klára Němcová, jenommarie, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (3)