Skřivánku,skřivánku
Skřivánku,skřivánku
noc má na kahánku
Skřivane,skřivane
slunko si přivstane
Skřivani,skřivani
je konec zívání !
Skřivánku,skřivánku
Nebraň mi ve spánku
Hraj píseň skřivánčí,
jak ráno přitančí
Přečteno 329x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Iva Husárková, Amonasr, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)