Báseň o můře
Můra kolem lampy těká
své družky, večer hledá
jen světlo jí občas leká
když na něj tělem sedá
Dlouho bloudí po pokoji
můra vletěla tam v šeru
se žárovkou se spokojí
jak noc ztmavla po téru
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Iva Husárková, Špáďa
Komentáře (4)
Komentujících (3)