Kuře na statku
Kuře na statku
uteklo z kukaně
svou slepici-matku
sleduje na bráně
Vběhlo do dvora,
kde ve stínu leží,
kočka, ta potvora,
a teď za ním běží
Kvočna honem spěchá
a křídlem kočce hubuje
ať malé kuřátko nechá
však každý někdy chybuje
Přečteno 259x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)