Velikonoce ve školce
Anotace: Dětská básnička o velikonocích
Sbírka:
Duhový vínek
Kdo stojí před školkou?
sám Velikonoční zajíček
s každým klukem a holkou
vyprávěl u ošatky vajíček
Pomlázky s dětmi plete
a vajíčka barevně zdobí
zlatý déšť ve váze kvete
každý těší se z jarní doby
Maminky pečou mazance
beránci už kolem voní
všem dětem je do tance
jenom mráčky slzy roní
Přečteno 255x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Psavec, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (2)