Velikonoční koleda
Pletu,pletu proutí
ozdobím ho stužkou
když vrby se kroutí
jdou kluci s výslužkou
Hody,hody hody
už jsou svátky jara
svět, plný pohody
slunko po zdech čmárá
Co v louce svítí?
modře,žlutě bíle
první jarní kvítí
potěší mne mile
Přečteno 352x
Tipy 8
Poslední tipující: Poetik, Vivien, mkinka, Iva Husárková, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)