Mraky mého mládí
Mraky mého mládí
modrým nebem táhnou
ptáci s nimi kamarádí
a po volnosti prahnou
Mrakům verše píše
když stojím u vrátek,
vrabec z ptačí říše
v srdéčku má svátek
Bílé mráčky letí
kam větřík fouká
po zimě vyšly děti
je jich plná louka
Ptáčci pletou noty
když zpívá celý háj
kos sedá na ploty
už brzy bude máj
Přečteno 284x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, V.N.Losinský, Iva Husárková, Psavec, jenommarie
Komentáře (6)
Komentujících (3)