Aprílové počasí
V lednu kvete mák
v únoru zase vřes
po nebi letí pták
na keři kvete bez
V březnu tráva raší
zbylý sníh začne tát
apríl pak slunko zháší
a nejde si venku hrát
V květnu šeřík voní
jen déšť do oken bije
až se větve dolů kloní
a prach z cest smyje
V létě občas hic,
jindy vetře se chlad
rok uteče,jako nic
a teď už honem spát
Přečteno 324x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Hanuš, WWW, Iva Husárková, jenommarie
Komentáře (10)
Komentujících (5)