Blecha a veš
Anotace: Dětská básnička o parazitech:)
Sbírka:
Duhový vínek
Potkala blecha veš,
která si naříká
našla totiž,jen pleš
na hlavě staříka
Blecha tam žít může
do vousů si skočí
když hryže do kůže
na cizím pak otročí
Veš sedí ve vlasech,
ve kterých dál škodí
chycena je v lasech
a hřebínkem jí shodíš
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Iva Husárková, šerý, Poetik
Komentáře (2)
Komentujících (2)