Duben
Chladný duben buší
na buben v dešti
kapky spánek ruší
krásný sen mi věští
Zlatý déšť,ztrácí
pod sněhem jas
teprve jaro vrací
zlatou barvu zas
V louži stéblo tonoucí,
jež zachrání slunce dech,
pak jeho tvář horoucí
barvy míchá na rtech
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, mkinka, Psavec, Iva Husárková
Komentáře (0)