Spící les
Jak vypadá spící les?
když stromy tam ševelí
utichl i sousedův pes
když soumrak zavelí
Měsíc na obloze pláče
slzy jsou kapky rosy
a jenom malé ptáče
v hnízdě o klid prosí
Jenom v pohádce jahody
na lesní mýtině zrají
když víla usnula u vody
hezké sny se jí tam zdají
Přečteno 298x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, mkinka, Bufik, Veršotepec, Psavec, Frr, Iva Husárková, Fil
Komentáře (4)
Komentujících (3)