Idyla venkova
Místo polí luk,strání
je to místo mých snů
poklad přírody je k mání
v čase prázdninových dnů
Voní sluncem a senem
v dálce zvony hlaholí
klasy žita s ječmenem,
jež v létě zrají na poli
Venkov je plný pověstí
pravd a nebo mýtů
však komu se poštěstí,
mít v sobě dostatek citu
Na řece hučí jez
z rádia zněl hlas
plodů je plná mez
jež chutí lákaly nás
Přečteno 255x
Tipy 12
Poslední tipující: jenommarie, Veršotepec, mkinka, Iva Husárková, Psavec, šerý
Komentáře (7)
Komentujících (4)