Vítr vyhnal zimu
Anotace: Dětská básnička o jarním větru :)
Sbírka:
Duhový vínek
Vítr zlou zimu hnal
rovnou,přes práh
šaty z těla jí rval
vysoko v horách
Vítr kýchl do květin,
až polekal malou včelu,
jež chtěla pyl z kopetin,
co poslouží místo tmelu
Vítr dětem vlasy hladí
občas nepříjemně tahá
někdy potěší,jindy zradí,
ale vždy má pocit blaha
Přečteno 254x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, mkinka, Psavec, Iva Husárková
Komentáře (0)