Sklizeň chřestu
Na polích,podél cest
sklízeli tam lidé chřest
jenž zdravá je pochoutka
pro děvčátka,či pro floutka
Zjara bílé paličky sklízí
z hlíny pak rychle mizí
z polí putuje do skladů
v krámě zbaví lidi hladu
Na poli už dozrál chřest
náklaďák odveze ho do měst,
pak v obchodě si jej koupí
kdo zdravě jí,není hloupý
Přečteno 248x
Tipy 9
Poslední tipující: jenommarie, Psavec, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (5)
Komentujících (3)