Třešně na talířku
V zahrádce třešeň kvete
svatební šaty si zkouší
až kos její barvu splete
a jarní slunko zem vysouší
Počkáme malou chvilku
než květ změní se v plody
větve odloží tenkou košilku
dětem i ptáčkům nastanou hody
Na talířku zbyly nám třešně
jenom pecky děti ven plivaly
poslední havran řval falešně
a potom už jaro vzývaly
Přečteno 268x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, Veršotepec, mkinka, Iva Husárková, šerý
Komentáře (5)
Komentujících (3)