Byla zima
Byla zima tuze dlouhá
zem,jako kámen tuhá
stačila,ale chvíle pouhá
na nebi vybarví se duha
Skrz kapky,slunce září
a děti vesele skotačí
ruměnec hoří ve tváři
a země se rychle otáčí
Byla zima letos krutá
vlády mechtěla se vzdát
korunu jí sťala hvězda žlutá,
aby sníh mohl rychle tát
Přečteno 264x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Psavec, mkinka, šerý, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)