Krtek
Pán nosí černý frak
hroudy dělá z hlíny,
ač má slabý zrak
na práci není líný
Kopeček hlíny se zvedá,
když do trávníku ryje
snad slunce potmě hledá
hned do země se skryje
Děti na hrudky šlapou
chtěly hlínu kytkám dát
krtek však silnou tlapou
nebude na místě stát
Přečteno 321x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, mkinka, Psavec, Veršotepec, šerý, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (2)