Pálení čarodějnic
Anotace: básnička o zítřejším svátku :) který bohužel neproběhne podle tradice :)
Sbírka:
Duhový vínek
Zlé čarodějnice se sletí,
než po setmění je upálí
u ohně stojí plno dětí,
co ještě nejsou ospalí
Stétly se ze všech koutů
tato magická noc láká
čarodějnice vládnou tu
když venku se smráká
Den ke spánku se noří
vysoké vatry už vzplály
po chvíli čarodějnice hoří
jenom jiskry mizí do dáli
Přečteno 245x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Veršotepec, mkinka, Psavec, Iva Husárková, šerý
Komentáře (3)
Komentujících (3)