Já nepracoval v pekárně, ale občas peču doma.
Myslím že kniha o řemeslech by mohla být prima počin.
04.05.2021 07:40:39 | Clown
pracovala jsem v pekárně ne přímo ve výrobě ale hned za dveřma a ta vůně Ti povím děkuji že jsi mi rozvoněl den mě se krásně :-))
04.05.2021 03:38:15 | Iva Husárková