Zedníci
Anotace: dětská básnička o povolaní zedníků
Sbírka:
Duhový vínek
Zedníci kladou cihly
dokud nestojí zeď
do večera vše stihli
s prací končí teď
Ráno vezmou fanku
do ní maltovou hmotu
pak nahodí branku,
vedle našeho plotu
Jednou postavím dům
na cihly nanesu omítku
aby odpovídal mým snům
a nikdo neměl námitku
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, šerý, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)